"Van Mol weet ik heel weinig"

Print
Wuustwezel - SV Mol
BR>WUUSTWEZEL - De grensclub is morgen gastheer voor Mol. Beide ploegen tellen nog altijd het maximum van de punten en dat zou men in Wuustwezel nog een tijdje zo willen houden. Spits Rob Van Soom wil naar analogie met de voorbereiding en de competitiestart weer een goede prestatie neerzetten.
Hoe hij tegen de topper aankijkt? "Ik hoop in eerste instantie dat er wat volk op dit treffen afkomt. Voor veel publiek spelen stimuleert toch elke speler.
Verder weet ik van Mol weinig af. Onze ploeg moet van de eigen kwaliteiten durven uitgaan. Ik vind dat we op basis van onze collectieve kwaliteiten moeten durven stellen dat we alle ploegen in deze reeks aankunnen."

Knokken


"We komen er tot hiertoe telkens voetballend goed uit en bezitten in Van Dijnsen en Van Der Heyden pionnen die rust uitstralen. De knokkersmentaliteit is er ook en we kunnen met iederaan elke voetbaloorlog aan.
We zullen natuurlijk ook wel eens op onze bek gaan en op slechte velden ons spel niet kunnen opdringen. Afwachten hoe we dan zullen reageren. Inmiddels moeten we nog altijd van onze eigen kracht uitgaan."

.

Nu in het nieuws