"Uit een ander vaatje tappen"

Print
Lille - Veldwezelt
BR>LILLE - Er is deze week veel gepraat in Lille. De ondermaatse prestatie in de openingsmatch op AC Olen is daar zeker niet vreemd aan. Ook assistent-coach Patrick Van Genechten sprak van een onkennelijk Lille en kon zich moeilijk verzoenen met het kwalitatief mindere spel van vorige week.
"We waren gewoonweg nergens. Wat er kon fout lopen, liep ook fout. Alles draaide vierkant, er was geen aansluiting. Wat een verschil met het vlotte bekervoetbal toen vrijwel alles op wieltjes liep. Waar het schoentje precies knelde, is moeilijk te zeggen. Feit is dat er helemaal geen ploeg op het veld stond."

Cannaerts


Lille stelde zich bij de seizoenstart als doel om minstens in de linkerkolom mee te draaien. "Een nobel doel, maar dan moet er wel uit een ander en veel attractiever vaatje getapt worden.
Ons wegstoppen achter het ontbreken van Kemkens en Op de Beeck is een te gemakkelijk excuus. Hun afwezigheid heeft natuurlijk een impact op ons normale spel.
Nu ook Cornelissen geschorst aan de kant moet blijven, wordt het improviseren op het middenveld. Een lichtpunt is zeker de terugkeer van Gert Cannaerts.
De ex- Lommelnaar heeft uiteraard nog een conditionele achterstand en mist ook nog wedstrijdritme. Toch kan Gert tegen Veldwezelt als foerier voor Werdens worden uitgespeeld."

.

Nu in het nieuws