"Wezel heeft een goede mengeling"

Print
Bocholt - Wezel
BR>MOL - Wezel zette zondag een prachtprestatie neer door Seraing te kloppen met 5-1 en de Balense club kan dan ook met een gerust gemoed afreizen naar Bocholt.
Dat is zeker geen gemakkelijke verplaatsing, maar het vertrouwen in de groep is erg groot. Ook bij Luc Hooyberghs, die zich afgelopen zondag met twee doelpunten kroonde tot topschutter van de dag.
"Het is behoorlijk lang geleden, dat ik nog eens twee keer scoorde in een match. Op het niveau van een eerste elftal is dat zelfs nog nooit gebeurd. Van nature ben ik een verdediger en scoren is dus voor mij geen hoofdzaak. Per seizoen maak ik er wel een stuk of zes en vorig jaar zelfs negen."

Revelatie


Of Wezel op de tweede speeldag weer vijf keer zal toeslaan, is natuurlijk nog maar de vraag, want Bocholt zal zich niet zo snel gewonnen geven. "Als ploeg staan zij voetballend erg sterk", aldus nog de Mollenaar.
"Vorig jaar waren zij één van de revelaties en nu zijn ze zelfs nog wat versterkt. Wij mogen ons ook niet blindstaren op die 5-1, want er moet nog hard gewerkt worden.
Wezel beschikt wel over een goede mengeling van spelers en de terugkeer van Piet Luykx gaf ons meer duelkracht achterin. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in."

.

Nu in het nieuws