Antonia - Nieuwmoer zat. 19.30u

Eerste provinciale - 3de speeldag

BR>

Scheidsrechter:

Marc Leysen.

ANTONIA:

Vosters is door een knieblessure niet inzetbaar. Van Pelt is met een voetblessure buiten strijd. Schepers hervatte de looptraining en Leyssens oefent opnieuw met de bal.

Kern:

Soenen, Teunen, Beyens, Janssens, Claessen, Schoofs, Van Looveren, Van Aken, Present, Frans, Swaegers, Pirot, Verspagen, Behiels.

NIEUWMOER:

Simons en De Weerdt speelden gisteren met de reserven. Francken heeft griep. Boeckx is twijfelachtig.

Kern:

Cornelissens, Boeckx, Brouwers, Corremans, De Bakker, De Koning, De Vocht, Der Kinderen, Roeymans, Segers, Roelands, Van Dijck.

Sint-Lenaarts - Rapid Leest zat. 19.30u

Scheidsrechter:

Danny Alen.

SINT-LENAARTS:

Soontjens is na een dijblessure opnieuw speelklaar. Swannet sukkelt met een verzuring van de spieren in de heup. Drie bankzitters worden na de invallerswedstrijd aangeduid.

Kern:

Heylen, Hermans, Donckers, Van Waterschoot, De Bruyn, Taouil, Aertsen, De Busser, Gessner, De Kok, Soontjens, Aerts.

RAPID LEEST:

Dezelfde kern als vorige week met uitzondering van Thielemans die een strafzondag uitzit na zijn rode kaart tegen Edegem. Van Praet neemt zijn plaats in.

Kern:

Claes, De Buyser, Derven, Beullens, De Pauw, Van Der Trappen, Simons, Asseloos, Huysmans, Van Campenhout, Van Praet, Van Kerckhoven, Van Beneden, Naegels, Bosmans.

Hemiksem - FC Duffel zat. 20.00u

Scheidsrechter:

Marc Vancraen.

HEMIKSEM:

Bal (verrekking) krijgt een weekje rust. Strubbe is aan zijn revalidatie begonnen. Van Cauwenbergh is niet volledig fit. Moyson komt bij de groep.

Kern:

Brems, De Ceulaerde, Moyson, Janssens, Van Coillie, Matthyssens, Brems, De Grave, Peeters, Van Hoogten, Van Cauwenbergh, Binon, Aziz, Bastaens, Segers, Moyson, Simons.

FC DUFFEL:

Schopenhouer hervatte de training. Lichte twijfels omtrent Croes (kuitbeen), Schauwers (enkel) en Molkens (bil). In principe verschijnen dezelfde elf aan de aftrap. Ook op de bank geen wijzigingen.

Kern:

Van der Veer, Verlinden, Bals, Molkens, Van Heurck, Croes, Van Humbeeck, Convens, Schauwers, Van Rompaey, Kamara, Potoms, Kenis, Stuyck, Merckx.

Sparta - Hoboken zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Pedro Martin-Perena.

SPARTA:

Bachar (gebroken enkel) en Khamas (spierscheur) blijven nog aan de kant. Verder kan Aerts over zijn volledige kern beschikken.

Kern:

Mestdagh, Van Hauteghem, Brys, Verbocht, Deheusch, Vandermeiren, Heremans, Heremans, Loopmans, Mussely, Van Haute, Maes, Wilssens, Cole, De Swaef, Van Wauwe.

HOBOKEN:

Selmanoski (lies), Deraet (adductoren) en De Bruin (verrekking) zijn twijfelachtig. Vandaag zal Wuyts een definitieve selectie kunnen maken. De Bruin speelt zo goed als zeker niet.

Kern:

Van Den Bosch, Selmanoski, Smolders, De Groof, El Idrissi, Deraet, Naets, Coeckelberghs, Verschoren, Biesemans, De Beer, Blommaerts, Gauwloos, Dupont, Achbari, Meire, Van Lancker.

Nijlen - Ranst zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Guido Adriaensen.

NIJLEN:

Heuvelmans, niet helemaal fit, wordt aan de kern toegevoegd. Ducheyne (knie) en Schoofs (lies) zijn onzeker.

Kern:

Wuyts, Breda, Ducheyne, Schoofs, Mariën, Callens, Van Assche, Heylen, Bergen, Alix, Van Dijck, Schauwvlieghe, Peeters, Willems, Van Gorp, Heuvelmans.

RANST:

Helsen is volledig hersteld van de blessure die hij bij het zaalvoetballen opliep. Vervoort sukkelt met een schouderblessure en Faes en Ceulemans zijn nog lange tijd out.

Kern:

Vissers, Vandenbrande, Maris, Piessens, Sebrechts, Helsen, De Geeter, Ceuppens, Michiels, Van Eester, Crauwels, De Muynck, Pellegroms, Van Der Put, Plompen, Van Salen.

Bel. Edegem - Kontich zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Mario Vicic.

BEL. EDEGEM:

Aziz herneemt eerst bij de reserven. Iedereen behoudt het vertrouwen van de trainersstaf.

Kern:

Van Camp, Schaessens, De Vries, De Leeuw, De Smet, Van Goylen, Pouillon, Orueta, El Yahiaoui, Mamusha, Verelst, Messaoudi, Chkaïfi, De Boeck, Verresen.

KONTICH:

Krahé en Vingerhoets ontbreken met een verrekking. Van Cleemput herviel op training in zijn oude blessure en moet rusten.

Kern:

Beke, Cabooter, Cassauw, Coekelbergs, Decuypere, De Dekker, De Herdt, Gillis, Hermans, Van Coninckxloey, Van De Vijver, Van Frausem, Van Herck, Van Herck, Verrept, Vertommen.

Wuustwezel - SV Mol zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Gerry Saenen.

WUUSTWEZEL:

Van Den Muysenbergh is aan lopen toe. Peeters is nog maanden out, terwijl Wagemans stilaan in orde geraakt. De elf starters van vorige week behouden het vertrouwen. De bankzitters worden later aangeduid.

Kern:

Simons, Errijgers, Pacquée, Van Dijnsen, Colman, Van Der Heyden, Paepen, Kossih, Van Soom, Kustermans, Smet.

SV MOL:

Moreas is nog buiten strijd met een spierletsel, maar Van Hemel startte opnieuw met loopoefeningen.

Kern:

Mertens, De Wit, Stokmans, Verheyen, Van Herck, Claes, Schoofs, Nijs, Geerits, Yavus, Yavus, Stevens, Verboven, Da Costa, Mertens, Mandervelt, Rommes.

Veerle - Waaslandia zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Marc Verbeeck.

VEERLE:

De Boel sukkelt met zijn rug en legt een ultieme test af bij de reserven. De rest is paraat.

Kern:

Baeten, Carofiglio, De Boel, Dockx, Helsen, Janssens, Otten, Stijnen, Stijnen, Van Wesemael, Van den Bossche, Luyckx.

WAASLANDIA:

Heel wat problemen voor De Mulder. Praet (bil) en Meul (lies) trainden niet. Audenaerdt sukkelt met een achillespeesontsteking en hernam donderdag met loopoefeningen. Staes moet zondag werken.

Kern:

Vermeylen, Struyf, Audenaerdt, Langhendries, Leyemberg, Praet, Van Assche, Claessens, El Haoual, Van Eerdewegh, Van Oppens, Maes, Vermeiren, Foubert, Meul, Oste.

Nu in het nieuws