Hekelgem hoopt op eerste zege

Hekelgem

K.T.

BR>

HEKELGEM:

Hekelgem staat zaterdagavond voor een levensbelangrijke opdracht. Iedereen beschouwt de confrontatie met het eveneens puntenloze SV Roeselare als een unieke gelegenheid om de eerste punten binnen te halen. Speler Kevin Van Geem weigert echter de West-Vlaamse tegenstander te onderschatten. "Roeselare staat momenteel niet op de plaats waar het thuis hoort. Hun budget is minstens dubbel zo groot als het onze. Ze hebben spelers gekocht met het doel bovenaan de rangschikking te eindigen. Bijgevolg is ook voor hen deze wedstrijd van dubbel zoveel belang."

Trainer Cannoot heeft deze week geen extra zenuwen bij de spelers bespeurd. "De mindere resultaten hebben het zelfvertrouwen van de jongens niet aangetast. Ze weten immers dat hun goede spel in de drie afgelopen wedstrijden niet beloond werd en zijn vastbesloten een einde te maken aan deze negatieve tendens. Deze week heb ik op training vooral aandacht besteed aan de afwerking. De ballen moeten nu tegen de netten."

Hét moment om uit het dal te kruipen is aangebroken voor de ploeg van Luc Cannoot. Abbeloos zal niet kunnen meewerken aan een eventueel succes. Een zware liesverrekking speelt hem immers parten.