Sfeer van eerste hangt hier nog

Print
Racing Mechelen
BR>MECHELEN - Racing kan zich, na de miskleun op Hoogstraten, voor eigen publiek geen tweede nederlaag veroorloven. Wetteren zal daarom het kind van de rekening moeten worden. Of de Oost-Vlamingen zich gewillig naar de slachtbank laten leiden, is een andere vraag. Gerry Poppe, vorig seizoen actief bij Wetteren, betwijfelt dit.
"Makkelijk zal het in ieder geval niet worden. Met Desloover (ex-Waregem) en Soenens (ex-Cercle) beschikken zij over een hele brok ervaring op het middenveld. Vooraan kunnen zij rekenen op de zeer getalenteerde De Ridder en de produktieve Doumbouya. Daarenboven is het een ploeg die weinig kansen weggeeft. Iedereen beseft dat wij geen superteam hebben. Veel zal daarom afhangen van de verbetenheid die we aan de dag zullen leggen," blikte Poppe vooruit.
Aan gedrevenheid ontbrak het Racing inderdaad niet op Hoogstraten. Maar hoelang kan een tomeloze inzet een gebrek aan ervaring compenseren? "Net als Wetteren, doet Racing beroep op heel wat jeugd. Er is één wezenlijk verschil: de Wetterse jongeren maakten vorig seizoen reeds deel uit van het eerste elftal," aldus Poppe. "Samen met Scholiers, Laeremans en Monnier dien ik een voorbeeldfunctie te vervullen. Het is aan ons om die jongens zowel op als naast het veld te instrueren."
Racing Mechelen: Bollen, Cloots, Degreef, Eeckeleers, Laeremans, Poppe, Monnier, Scholiers, Segers, Sissokho, Slachmuylders, Sluyts, Verdrengh, Verstraeten, Scheers, Rudolfi, Peeters.

.

Nu in het nieuws