Trainers verwachten zelfde inzet

Eerste provinciale Brabant

BR>

BOORTMEERBEEK -

"Ik heb mijn spelers gevraagd morgen een verlengstuk te breien aan wat ze vorige week op het terrein van Kumtich lieten zien", aldus Boortmeerbeek-trainer Marc Mariën. "Ik zag onze tegenstander Rapide Wezemaal vorige zondag aan het werk tegen Bierbeek. Het wordt geen gemakkelijke opdracht.

Zij hebben twee snelle spitsen en met Kris Goris op het middenveld krijgen we een wedstrijd in de wedstrijd. Kurt Mattheus en Jonathan Szombathy moeten nog een test afleggen om na te gaan of ze volledig hersteld zijn. Mustapha Moussaoui komt bij de kern. Ken Temmerman en David Schauvaerts zijn geblesseerd en spelen niet."

Kern:

Van Horenbeeck, Music, Mattheus, Denascimento, Vleeschouwer, Matadi, De Graeve, De Bruyn, De Roeck, Hofkens, Deflem, Szombathy, en nog drie aan te duiden wissespelers.

Kampenhout

"Voor onze verplaatsing naar Bierbeek kan ik opnieuw rekenen op Bert Goovaerts, wat een serieuze versterking op het middenveld betekent", meent Kampenhout-trainer Alex Verniers.

"Als stijger naar eerste, teert Bierbeek nog op het enthousiasme van vorig seizoen. Maar als mijn spelers met dezelfde inzet als vorige week aan de aftrap komen, ben ik ervan overtuigd dat we punten zullen halen", besloot Alex Verniers.

Kern:

Bortolin, Bracke, Clarembaux, Corthout, Da Silva, Goovaerts, Jacobs, Mees, Meyers, Van der Bauwhede, Vanderveeren, Vankeerberghen, Van Laethem, Van Leemputten, Wellemans, Wellens.

Nu in het nieuws