"Ik zie op training al verbetering qua afwerking"

Print
FC Nieuwkerken
BR>NIEUWKERKEN - "We gaan resoluut voor de drie punten. Zo kunnen we onze sterke start bevestigen. Nadien volgen twee thuismatchen." Trainer Martens ziet de verplaatsing naar ex-bevorderingsclub Oosterzele met vertrouwen tegemoet. De tegenstander werd al gevolgd. "Ik ben ze gaan scouten op het veld van Olsa. Het is een echte vechtersploeg. Naar het schijnt zitten ze wel met een pak geblesseerden."
In de eerste twee wedstrijden trok blauw-wit de positieve lijn van de voorbereiding door. Alleen de slechte afwerking gooit voorlopig nog roet in het eten. "Daar komt een tikkeltje geluk bij kijken, maar daar kan je het niet alleen op steken. We hebben deze week specifiek op de afwerking getraind. Ik zie in elk geval op training al verbetering", weet Martens. Ook van de nakende terugkeer van Mokio na een zware blessure verwacht hij soelaas.
Wat de organisatie betreft, zit alles nu al snor, maar toch ziet Martens nog ruimte voor verbetering. "Ons voetballend vermogen is in vergelijking met vorig jaar zeker gestegen. Het gaat nog verbeteren naarmate de spelers beter op elkaar ingespeeld raken."

.

Nu in het nieuws