Nationalers aan de aftrap

VW HAMME:

Verdegem doet vandaag een laatste test, maar de kans dat hij speelt is erg klein. Heymans is opnieuw fit en kandidaat om zijn plaats in te nemen.

BR>

Kern:

Willequet, Heirman, Verdegem, Heymans, Allachi, Jacobs, Wilhem, Van Nieuwenhuyze, Vergeylen, Van Laere, Pouillon, De Smet, Buyl, Diomi, Flies, Saey.

SK SINT-NIKLAAS:

Burg blesseerde zich donderdagavond. Indien hij niet speelklaar raakt, komt Buelens mee in de kern. De Braziliaan Cannelini en de Ghanees Chronicles waren donderdagavond nog niet speelgerechtigd. Het blijft voor hen dus wachten tot het laatste moment.

Kern:

Peeters, Vleeschouwer, Van de Sompel, Ruys, Fierens, Soley, Issankoy, Ramazan, Meeussen, Burg, Buelens, De Mol, Moerenhout, Van Hoeylandt, Bamba.

KAV DENDERMONDE:

Gerrit Verstraeten was donderdag nog ziek (begin van griep) maar hoopt tegen zondag hersteld te raken. De bankzitters komen uit de wedstrijd van de reserven. Er is nog bijkomende versterking op komst. Voorzitter ad interim Hans Troch gaf ondertussen zijn ontslag wegens beroepsredenen en omdat hij vindt dat de club verkeerd bezig is.

Kern:

Verstraeten, Glouftsis, Van Lokeren, Van Der Vreken, Derraz, Eeckhoudt, Mannaert, Cerpentier, Calla, Kiala, Trienpont, Vertongen.

KSK LEBBEKE:

Topscorer Frank Eeckhout herstelt van een enkeloperatie. Ook voor Tom De Reuse (gebroken rib) komt de wedstrijd tegen Bornem nog te vroeg.

Kern:

Vandenabeele, Vercauteren, Malfiet, Da Silva, Troch, De Bauw, Segers, Gabriels, Leo, Vermeire, Van Damme, Sirou, Kristof Eeckhout, Evens, De Bolle.

RC LEBBEKE:

Andy Bontick maakte vorige week al een invalbeurt en is nu volledig fit. Tahiri zit geplaagd met een spierscheur en moet de eerste thuiswedstrijd van het seizoen missen.

Kern:

De Jonge, Mergan, Christiaens, Saman, Boeykens, Corthals, Goossens, Mannaert, Declercq, Rosenilton, Bontinck, Matthijs, De Groot, Van Sanden, De Nil.

FC SINAAIGIRLS:

Geen afwezigen of geblesseerden.

Kern:

Van Poucke, De Roose, Meeuws, Claessens, Struylaert, De Poorter, Roels, Zeegers, Van Boven, Goossens, Braem, Van Haute, Audenaert, Windhey, Vanhoutte.

Nu in het nieuws