"Het is niet makkelijk de vinger op de wonde te leggen"

KAV Dendermonde

F.C.

BR>

DENDERMONDE -

De vuurdoop van KAVD vorige week in Hamme verliep niet echt schitterend. Verder dan enkele kansjes voor de rust kwam het niet. Voor spits Kevin Trienpont moeten het frustrerende wedstrijden zijn.

"Niet alleen voor mij, denk ik. Als je punten pakt, valt het mee, maar als je verliest, is het voor iedereen een enorme teleurstelling zo te moeten rondlopen en niet te kunnen laten zien wat je in je mars hebt."

"Tegen Hamme had ik als spits ook een verdedigende taak. Ik moest ervoor zorgen dat de Hamse verdedigers niet te veel mee oprukten. Of dat zondag tegen Denderhoutem, toch ook een zeer sterke tegenstander, opnieuw het geval is, weet ik niet.

Dat zal de trainer me tijdens de tactische bespreking wel vertellen. Als spits is het sowieso moeilijk spelen in zo'n matchen. Je krijgt weinig ballen en dan is het niet makkelijk om er telkens iets goed mee te doen."

"We wisten uiteraard waar we voor stonden, maar als die enkele spelers terugkeren die nu tweede zit hebben, denk ik dat we toch nog iets beter gewapend zijn.

Toch moet ik, als ik heel eerlijk ben, toegeven dat het behoud verzekeren niet zo makkelijk zal zijn. Ik ben er wel van overtuigd dat er heel wat talent in de groep zit. Mede daardoor is het niet makkelijk om de vinger op de wonde te leggen.

We komen op dit moment zowat overal tekort. Qua inzet is het nochtans goed, want iedereen geeft zich voluit. Duuidelijk is wel dat we ervaring missen", aldus de student bedrijfsbeheer.

"Ik studeerde vorig jaar af, maar wou er nog een jaartje bijdoen. Omdat ik niet echt iets interessants vond, begon ik nog maar eens aan drie jaar bedrijfsbeheer (specialisatie accountancy-fiscaliteit).

Ik heb wel al een diploma communicatiebeheer, maar ik had ook altijd al interesse voor iets economisch. Vandaar. Of het te combineren valt? Voorlopig wel, want ik begin pas over twee weken (

lacht

). Normaal moet dat wel lukken, de school (BME) is ook niet zo ver van het station."