Lagere provincialers aan de aftrap

Print
Tweede C
BR> Bij SK Berlare is Willem De Meyer nog altijd geblesseerd. Olivier Baeyens is onzeker. Hanselaer, Peter Adam, Verhofstadt en Laurent zijn opnieuw beschikbaar.
Bij Grembergen zijn Benny De Waele en Hans Criel opnieuw beginnen trainen. Voor een selectie komen zij nog niet in aanmerking.
Gino Fiers, wiens enkel in een gipsverband steekt, is de enige afwezige bij VK Hamme.
Bij HO Kalken is Sven Baes met klierkoorts geruime tijd buiten strijd. Bart De Moor keert terug. Bert Herregodts wordt maandag geopereerd.
Bij Kallo zijn Filip Heyrman en Larry Oduwale onbeschikbaar. Makhou Niasse heeft voor ZVC Bell's Sint-Niklaas gekozen en zegt het veldvoetbal vaarwel.
Bij Kemzeke zijn Meerschaert, Van de Vel, Mariman en Cordeel door allerlei omstandigheden onbeschikbaar, terwijl Peter Van Oevelen vandaag nog een test aflegt. De Maere is geschorst. Van Goethem meldde zich deze week fit.
Kruibeke kan opnieuw over Yves Braem en Jurgen Van Havere beschikken. Franco Mandaglio heeft inmiddels afgehaakt.
De vorige week geschorste Ruben Pieters, Marin en Audenaert komen terug bij Melsele. Van Geystelen (deze week geopereerd aan de knie) en Van Raemdonck zijn nog enkele weken buiten strijd.
Bij Oudegem likken Pieter-Jan Guldemont, Ivan Coppens, Frank Wachtelaar en Fahrid Gader hun wonden. Zij zijn er deze week niet bij.
Bij Robur worden Kris Coen en Thomas Dupont aan de selectie toegevoegd. Farid Ghalmi sukkelt met een lichte verrekking.
Iedereen is beschikbaar bij Schellebelle.
Serskamp voert geen veranderingen door. Depruydt (enkelbreuk) is voor enkele maanden buiten strijd. Op Johan Libbrecht wordt dit seizoen niet meer gerekend.
Bij Sint-Gillis-Waas komen Alex Waes en Stefan De Wolf opnieuw bij de kern. Regi De Wilde (hervallen) en Cosijns (geschorst) blijven langs de kant.
Garrevoet van Stekene Sportief is geblesseerd. Bart Ongena is geschorst.
Racing Wetteren mist Luc Coppens (operatie aan de kruisbanden). Didier De Baere moet op doktersbevel zijn voetbalcarrière stopzetten.
White Boys mist Yves De Saeger (virus), Ronny Bryssinck, Franky Maris en Davy Everaert. Andy De Clerck en Bart Verhoeven zijn opnieuw beschikbaar.
Derde E
Buggenhout speelt met dezelfde kern als vorige week.
Sint-Gillis Dendermonde heeft geschorsten noch geblesseerden.
Verbroedering BL mist de geschorste Michiels wegens dubbel geel vorige speeldag. In zijn plaats komt Bart Verleyen. André Silis wordt aan de kern toegevoegd.
Bij SKV Overmere is Bjorn Van Den Bossche geschorst.
Juventus Schoonaarde ziet geen enkele reden om wijzigingen aan te brengen.
Derde F
Bazel kan nog altijd geen beroep doen op Van Landeghem. Ook Buytaert, Spinoy en Reusen zijn nog niet inzetbaar. Van Moortel herneemt bij de reserven.
Doorslaar trekt met een volledig fitte kern naar Sombeke.
Geen wijzigingen bij Eksaarde. Iedereen is inzetbaar.
Diego De Saegher van Gerda herneemt dit weekend bij de reserven. De Bruyn is twijfelachtig wegens ziekte.
Kieldrecht recupereert drie spelers. Lijssens en Janssens keren terug uit schorsing. Het blessureleed van Schuddings is voorbij. De kern is daardoor volledig.
De Block van Klinge is out. Ook voor Van Haelst is het einde van het blessureleed nog niet in zicht.
Dullaert van Meerdonk sukkelt met een kleine verrekking en is nog onzeker. De Jonghe heeft zijn schorsing uitgezeten en is er opnieuw bij.
Callaert is nog een aantal weken out bij Oostakker. Ook Vosse is wegens blessure nog niet inzetbaar. Sennesael is nog twijfelachtig.
Rupelmonde kan geen beroep doen op de geblesseerde Staes. Rond de fitheid van Vercauteren bestaat nog twijfel.
Sinaai beschikt over een volledig fitte kern.
Geen blessureleed bij Sint-Pauwels.
Spits Van Den Eede van Sombeke sukkelt met een verrekking. Het is nog onduidelijk voor hoelang hij out zal zijn. De schorsing van Van Goethem zit erop.
Lardenoit van Straatje moet verstek laten gaan wegens werkverplichtingen. Segers neemt zijn plaats in.
Er staat nog een vraagteken achter de paraatheid van Willems bij Tielrode. Verder moet Egghe wegens werk verstek laten gaan.
Alleen Laureys is nog niet inzetbaar bij Vrasene. Hij traint intussen wel opnieuw mee met de groep.
Zaffelare zit met een volledig fitte kern.
Vierde D
FC Baasrode mist naast het geblesseerde viertal Wim Alens-Ozen Bulent-Jurgen Van Nuffel-Raf Meskens ook Kurt Pinoy door werkomstandigheden. Filip Peleman is onzeker.
Op Bert L'Ecluse na is bij FC Daknam iedereen fit.
FC Edeboys mist alleen de diensten van Dirk Vermeulen.
W. Gijzegem moet het rooien zonder de geblesseerden Paul Buyse, Erwin Pennewaert, Dieter Verleyen en Jan Goris.
FC Heikant heeft nog steeds Marc Derweduwen en doelman Filip Van Branteghem in de lappenmand. Het aantreden van Davy Christiaens is nog onzeker.
FC Hoogeinde moet het zonder Harold Van Der Meulen, Mario Van Den Bossche en Steve Bolssens stellen. Didier Van der Coelden is terug van vakantie.
Bij SK Lokeren lopen Bart Van Laere, Omar Boutazart en Bart De Vreese er niet bij. Kirsten De Keyser krijgt een vraagteken achter de naam.
Stilaan beterschap bij FC Moerbeke. Kris De Geest, Joris Celie en Andy De Waele hervatten bij de reserven. Dimitri Moenaert en Bjorn Van Hoecke zijn nog niet inzetbaar.
Red Star Opdorp kan tot eind oktober geen beroep doen op Dirk Van Damme. Kris Van Doren en Kris Daelmans zijn twijfelachtig.
Bij Sint-Kruis-Winkel blijven de geblesseerden Yves Quivreux en Stany Maes geblesseerd langs de kant. Serge De Muynck, terug uit ziekte, is nog onzeker.
Eendracht Verrebroek roept dezelfde spelers op als vorige week.
Jurgen Steeman, Steven Van Haever en Dirk Jansegers hebben bij Sparta Waasmunster de traing hervat, maar zitten nog niet in de kern. Hans Schuddinck komt pas zondag terug van vakantie.
Dubbel geel kost Danny Steel een speeldag. Daarnaast kan SK Wachtebeke ook geen beroep doen op Steven Leybaert.
SK Wichelen recupereert Kristof De Pauw. Filip Coppens hervatte de training. Op Steven De Brandt, Cliff D'Haeseleer en Kristof De Smedt is het nog enkele weken wachten.
FC Wieze mist de geblesseerden Davy De Batselier (knie) en Peter Meysman (lies). Joris Pieters moet studeren en zal er evenmin bijlopen. Willy Dessein keert terug uit schorsing.
Rony Roman van FC Zelzate keert terug uit schorsing, zodat alleen de geblesseerde Dirk Verbruggen moet worden gemist. Yves De Kesel is nog onzeker.

.

Nu in het nieuws