Haasdonk - Opstal zondag 15u

Eerstprovincialers aan de aftrap
BR>Scheidsrechter: Bernard De Clercq.
RS HAASDONK: Chris Andries behoudt het vertrouwen in het team dat vorige week de competitie met succes begon. De invallers worden na de wedstrijd van de reserven aangeduid.
Kern: Van den Steen, De Smet, Peersman, Van Hauter, De Witte, De Prijcker, De Bruyn, Muyldermans, Dhondt, De Kerf, De Jonghe.
E. OPSTAL: Yves Muysewinkel hervatte de looptraining, maar is net als de langdurig geblesseerde Jo Joos niet inzetbaar. Michael Van Keymeulen is na de dubbele gele kaart van vorige zondag geschorst. Marc Schelkens was deze week ziek, maar verschijnt wellicht wel aan de aftrap.
Kern: Parijs, Verhulst, Goossens, Mathijs, Dooms, Van Weyenberg, Van Den Bossche, Lauwers, Van Landuyt, Van Moerzeke, Schelkens, Bourgeois, Van Beveren, Van Den Broeck.

FC Oostakker - Temse zondag 15u


Scheidsrechter: Marc Siccard.
FC OOSTAKKER: Wijzigingen zijn er niet, tenzij misschien op de bank.
Kern: De Vuyst, Bruggeman, Stevens, Vereecken, Boudry, Van Assel, Goossens, Van Den Heede, Van de Sompel, Herteleer, Van de Weghe, Hedilazio.
KSV TEMSE: Marc Van der Linden hervatte de training, maar zijn wederoptreden is nog niet voor morgen. Cooman legt deze namiddag een laatste test af. Valt die positief uit, dan kiest trainer Van de Velde voor de kern die ook al vorige week was aangekondigd.
Kern: Catthoor, De Caluwe, De Wilde, Van Rumst, Rasschaert, Vyncke, Cooman, Verschaeren, Leonhart, Chair, Thijssen, Van Lombergen, Van Breuseghem, Muysewinkel, Van Duysen, Monir, Smet.

Lebeke - Zele zondag 15u


Scheidsrechter: Tom Piens.
SP. LEBEKE: Ondanks de riante zege vorige week blijft Lebeke voorzichtig. Enkele kleine wijzigingen in functie van de tegenstander worden niet uitgesloten.
Kern: Moyson, De Blander, Van Limbergen, Hillewaere, Trog, Sonck, Van Cauwenberghe, De Coster, Van Herreweghe, Van Impe, Roelandt, De Smet, Meert, Arijs, Cobbaut.
E. ZELE: Claudio De Paepe heeft hinder van ontstekingen als gevolg van cortisone die hij vorig seizoen kreeg ingespoten. Sammy De Smet werkt aan zijn terugkeer.
Kern: Van Puyvelde, Herregodts, Cooreman, Schockaert, Penen, De Bisschop, Moens, Heirman, Cornelis, Branteghem, Macharis, Gansbeke, Penneman, Dupon, Raemdonck.

Oosterzele - Nieuwkerken zondag 15u


Scheidsrechter: Ronny Verhe.
OOSTERZELE: Bij de jonge ploeg van trainer Van Der Haegen groeit het besef dat er versterking moet komen. Het gemeentebestuur is nog niet over de brug gekomen met financiële steun die eerder zou beloofd zijn.
Kern: Aelbrecht, Bogaert, Boone, De Backer, De Rudder, Dhondt, Gegra, Laureyns, Schepens, Van Der Haegen, Willockx, De Loof, De Sutter, Van Der Stock.
NIEUWKERKEN: Trainer Ronny Martens kan beroep doen op een volledig fitte kern.
Kern: De Roos, Malfliet, Buyens, Janssens, Muysewinkel, Van Lijsebetten, Mariman, Van Rumst, Pierssens, De Wilde, Lambrecht, Oman, Mokio, Dancu, Dullaert.

.

Nu in het nieuws