Reeks minder zorgt ook voor minder inschrijvingen

Print
Turnhoutse TV
BR>TURNHOUT - "Een slordige 150 inschrijvingen. Een zuchtje minder dan vorig jaar. Maar in '98 stond er dan ook een reeks meer op het mannenmenu." Jean-Paul Wouters, Yves Van der Cruysen en Davy Leysen zijn dus best tevreden met de opkomst.
In de vrouwelijke rangen branden de TTV-kansen op een bescheiden pitje. Yves Van der Cruysen: "Misschien zit ik er glad naast. Ik wil het zelfs hopen. Vrouwen 2 lijkt me nu vooral weggelegd voor Jitse Druyts en Hanne Jacobs, vrouwen 3 vermeldt vrij nadrukkelijk Leen Van Hove en Dorien Dhont, vrouwen 4 onderstreept de namen Inge Verbraeken, Ann Geerts en Kristel Van Loon.
Bij de mannen maken we, op papier althans, meer kans. Ik denk aan Michael Van Mechelen in reeks 2, Nick Adriaensen in reeks 3. De winnaar '98 nota bene, onze Nick.
Roel Gorris zou ook wel eens een stevige vuist kunnen maken. Mannen 4, de meest beschreven tabel, zag Ben Van Gils moeiteloos de eerste opdracht afwerken. Gunstig voorteken?"
Wedstrijdleider Yves Van der Cruysen spreekt niet over zichzelf. Dat doen wij dan in zijn plaats. Yves wil zich doen gelden in de categorie junior-veteranen 1. En waar een wil is, is zich een weg.
Nu in het nieuws