spke gsm

R TC Wezel pakt uit met een indoordubbeltornooi. Duur: 16 oktober - 19 december. Marc Bryon neemt de wedstrijdleiding op zich. Reeksen: DH80pt, DH30pt, DH20pt, DH10pt, DD20pt (ieder +30 jaar), DG20pt, DG10pt. Inschrijven kan op 014/81.03.30. Limiet: 6 oktober.
BR>
R Hilde Verbeek/Louisa Vingerhoets en Irène Janssen/Lieve Van Gorp schopten het aardig ver in eigen huis. Beide Vosselaarse duo's bereikten de halve finales (DD15pt). Hilde en Louisa slaagden ook in die stap. Finale dus. Het werd een nederlaag, maar de voldoening bleef overeind.

R Van je vrienden moet je het hebben. In het Den Bremt-tornooi werd Marc Aerts, de winnaar van '98, gerold door clubgenoot Patrick Van Deun. Hoe dan ook, een thuisspeler in de finale dus. Patrick won de eerste set, zag Benny Verbraeken (De Dageraad) twee keer een klinkend antwoord op tafel gooien.

R Vrouwelijk TC Den Bremt I, in vijfde nationale goed voor de gewesttitel én promotie, start op zaterdag 4 september de eindronde in eigen huis. Het duel Den Bremt - De Boneput begint om 13.00 uur. Turnhoutse kern: An Folders, Greet Brenders, Machteld De Dier, Karine Hendrickx, Nele Van Deun.

R Een nog ruimer potentieel aan mankracht/vrouwkracht en mogelijkheden voor Geelse TC Den Bruul. De nieuwe voorzitter heet Jan Vervoort. Katrin Gilis neemt het op zich vier keer jaarlijks de grote Geelse tennisfamilie te verrijken met een clubblad. Francis Fouwé staat genoteerd als clubanimator, zorgt voor een vlot verloop van de brede waaier aan randactiviteiten.

R De veteranen van De Dageraad kaapten vorig jaar een nationale interclubtitel in tweede nationale weg. Vic Kemps, Jef Looyens, Jef Van Gorp, Ajit Shetty en Guy Clerinx zwaaien ook dit jaar met een eindrondeticket. Aanvang in het eigen Beerse op zaterdag 4 september. De winnaar mag uitkijken naar 11 september (kwartfinales).
Nu in het nieuws