SPME Tennis7 GSM

R In Rumst op de De Klinkaert haalde Guido Van Rompaey het in mannen 1. Hij nam de bovenhand van B15/2 Chris Verheyen. Op Ter Linden kende hij evenwel minder succes. Hij werd er in halve gevloerd door de latere winnaar Sonny Van Der Velden.
BR>
R Op het tornooi van De Klinkaert was er voor de overwinnaars in de drie hoogste dubbelreeksen een villaverblijf in het zonnige Florida voorzien. Dirk Van Den Bril/Alain Bakkovens (DH 100pt), Marleen Ectors/Annick De Backer (DD 15pt) en Dominique de Vos/Dennis Fordel (DG 30pt) kunnen alvast hun koffers pakken en richting Zaventem bollen.

R Anne D'Hoore (B15) kan terugblikken op een knappe tennisweek. Zij schreef het tornooi van Heistse TC op haar naam, in de finale versloeg ze de hoger geklasseerde Donna Melis (B15/2) en op Ter Linden struikelde zij, net als enkele weken geleden op TC Witte Wilg, pas in de eindstrijd tegen Nancy Feber.

R Voor de Antwerpse Feber zat er ook geen dubbelslag in, hoewel zij in het begin van vorige week er stilletjes van droomde. Op Stad Antwerpen verloor zij in de halve finale van Iris Ulenaers na het weggeven van één matchpunt. Ondertussen is Nancy volop aan het genieten van de Spaanse zon in Ibiza.

R Ondanks het rotweer lokte het tornooi van De Klinkaert heel wat deelnemers en sympathisanten naar de gezellige chalet. Elke avond was het er volle bak en was het wringen om binnen of buiten te geraken.

R Op Heistse kwamen in vrouwen 3 moeder en dochter tegen elkaar uit in de finale. Dochter Wendy Smeets werd gevloerd door moeder Rita Van Regenmortel in twee sets (6-3, 7-6). Van een familieruzie was nadien geen sprake.

R Thuisspeler Eddy Gorris was in Hallaar (TC Heistse) aan het feest. Nadat hij de finale gewonnen had in mannen 3 pakte hij de zege bij de junior-veteranen.

R Tom Van Mele (C+15) lukte op zijn weg naar de overwinning in Heistse liefst vier perfo's. Achtereenvolgens gingen B-spelers Ruud De Gruyter, Ivan Van Nauw, Nicolas Hosten en Joris Dehertogh voor de bijl.

R De B-spelers beleefden in mannen 2 weinig plezier op het tornooi van TC Ter Linden. Van de zeven overleefde enkel Johan De Graef de kwartfinale. Johan deed zelfs nog beter en won de finale tegen Alain Mahjoub.

R Kristof Wautelet, vorige week nog onze figuur, nam te veel hooi op zijn vork. Na winst in mannen 3 op Stad Antwerpen gaf hij in finale op Ter Linden tegen Tom Van Bockland op ingevolge een kleine blessure.

R Elisa Castaldo (C15/2) won verrassend de vrouwen 2 van TC Ter Linden. Zij versloeg achtereenvolgens Nicole Gaciuk en Nicky Maes.

R Plaatselijk favoriet Wim Gysen, die pas aan zijn tweede tornooi toe was, won voor de tweede achtereenvolgde maal de reeks junior-veteranen 2 op Ter Linden.

R Onbekend is onbemind. Toen de winnaar van vrouwen 2, de Nederlandse Jessica Pater een pasje kreeg van de organisatoren van Stad Antwerpen om in reeks 1 te spelen, hoorde ze het in Keulen donderen. Veel zal ze er niet mee aanvangen.

R Etienne Stultiens blijft blijkbaar eeuwig jong. Op Stad Antwerpen won hij heel vlot de veteranen +55. En zeggen dat hij de avond voordien er stevig was ingevlogen.

R Op Amicale CEPA zorgden Fabienne Laenen en Wendy Smeets in dubbel vrouwen 20 punten voor een plaatselijke overwinning. In een spannende driesetter werd het 6-3, 3-6, 6-3.

R Arne Verelst en Tom Moerbeek wonnen op het Mechelse Wingfield de DH 100pt. In finale versloegen zij Christophe Lommelen en Vincent Van Mechelen met 6-2, 1-6, 6-3.

R Maandag startte op TC 't Ghistelehof in Gistel de eindronde van de KBC-jeugdinterclub 1999. De finales zijn voorzien op donderdag 26 en vrijdag 27 augustus. Het Feest van de jeugd is traditiegetrouw gepland op de banen van Forest Hills en Ten Hoeve in Wommelgem tijdens het weekend van 18 spetember.

R Plaatselijk favoriet Danny Verheyen geraakte buiten verwachting tot in finale van mannen 2 van TC De Vrijheid, maar sneuvelde in de eindstrijd tegen Jolle Van Oproy.
Nu in het nieuws