Met dank aan Ter Poorte

Print
Reinaert
BR>LOKEREN - Na een week vol kommer en kwel kon tornooileider Filip De Bleser zijn jeugdige atleten in het slotweekend toch in eigen accommodaties ontvangen.
Echt veel tennissers kreeg TC Reinaert nochtans niet over de vloer in hun eerste jeugdtornooi. "Misschien is dat ons geluk, want de weergoden waren ons niet gunstig gezind. Nu al moesten tal van wedstrijden in Ter Poorte in Temse worden gespeeld. De beide indoorterreinen daar werden intensief gebruikt. We danken hen dan ook voor de gastvrijheid", aldus de tornooileider.
Voor veel verrassingen zorgden de indoorbanen op het mooie tapijt niet. Het best thuis in Temse voelden zich de jongens van Luc Van Damme. De trainer die onder meer een thuisbasis heeft in Temse oogstte nogal wat succes met zijn leerlingen uit De Klinge. Voor de overwinning vielen zij nog wel wat licht uit tegen de echte tornooibeesten zoals Hugues Van Doorne en Linn De Vuyst. Deze laatste nam voor de zoveelste keer dit seizoen de maat van eeuwige rivale Perrine Van Doorne.
In Meisjes 10 liet de piepjonge Cynthia Bettens zich de zege afsnoepen door clubgenote Rebecca Van den Houtte. Bettens mag nochtans op een knap tornooi terugblikken, want dit talent van De Jasmijn zette moeiteloos Meisjes 9 naar haar hand.
Nu in het nieuws