Nieuwe Miss België wordt al in december gekroond

Print
Brigitta Callens, Miss België 1999, zal geen volledig jaar kunnen genieten van haar rol als Belgische ambassadrice. Vorig jaar werd immers beslist om de miss-verkiezing te vervroegen naar december, met ingang van dit jaar. Op 17 december wordt 's lands mooiste gekroond, een kleine negen maanden nadat Brigitta die eer te beurt viel.
BR>
Een kort parcours dus voor de huidige Miss België, maar erg hard maalt de 18-jarige schone uit Oudenaarde daar niet om. "Het is misschien wel een erg kort jaar, maar wel één van de meest intensieve. Net omdat het zo kort was, heb ik vele dingen gebundeld, zodat mijn dagen echt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gevuld waren. En ik zal niet in een zwart gat vallen, ik heb interessante mensen en projecten leren kennen, en werd ook ingehuurd om de Sensodyne-tandpasta te promoten", aldus Brigitta.
Ook de verkiezingen van Miss Universe en Miss World staan nog op het programma van de jonge Miss België. Wie haar opvolgster wordt, weten we op 17 december. Kandidaten moeten tussen 18 en 23 jaar jong zijn, ongehuwd, en de Belgische nationaliteit bezitten. Wie geïnteresseerd is, stuurt een recente foto en een curriculum vitae naar het Nationaal comité voor de verkiezing van Miss België, Richard Neyberlaan 7, 1020 Brussel, en dit voor 10 september. De twintig finalistes die uit de bus komen, houden er alvast een cruise op de Nijl aan over.
Info: 02/426.66.13 (Nationaal comité voor de verkiezing van Miss België).

MEEST RECENT