Vigor legt lat hoger

Print
HAMME - Na een schitterende oefencampagne kon VW Hamme vorige week in de eerste serieuze opdracht niet echt overtuigen. Blauw-zwart bracht de bekermatch tegen fusieclub Lombeek-Liedekerke wel tot een goed einde, maar speelde bij momenten te slordig om tevreden te zijn over het geleverde spel. Zaterdag wordt met de komst van Olympic Charleroi de lat wat hoger gelegd. Olympic is een gerenommeerde derdeklasser, die in de B-reeks een vooraanstaande rol wil vertolken.
BR>"Wij zijn er ons van bewust dat het vorige week allesbehalve schitterend liep", zegt trainer André Van Maldeghem. "Vooral organisatorisch liep toen een en ander fout. Daarnaast leden wij bij momenten te simpel balverlies. Al te dikwijls gaven wij door een slechte pas de bezoekers de kans uit te breken."
"Tegen Charleroi moet dat anders. We moeten opnieuw aanpikken met het spelniveau dat we tegen teams als Beveren, Denderleeuw en Meulestede haalden. Ik schat Charleoi hoog in en weet dat we van de Waaltjes de kwalificatie zeker niet cadeau zullen krijgen. Toch zou het zonde zijn ze op eigen terrein te verspelen. Vooral omdat ons mits winst een lucratieve wedstrijd op Oostende wacht. Een duel dat aanspreekt en met het oog op de competitie mooi meegenomen is. Elke speler verkiest toch een bekerwedstrijd boven een vriendschappelijke oefenpot."
Kern: Willequet, Allachi, De Smet, Wilhelm, Vergeylen, Ost, Heymans, Pouillon, Verdegem, Van Laere, Buyl, Jacobs, Diomi, Van Nieuwenhuyze, Saey.
Nu in het nieuws