IJsboerke gaat in zee met printermaatschappij

Print
De Tielense ijsroomfabrikant IJsboerke gaat zijn vrachtwagens uitrusten met moderne communicatiesystemen. De chauffeurs staan in verbinding met een server en krijgen een speciale printer mee. Daarover bereikte de Tielense trots een akkoord met OKI Systems Belgium.
BR>
IJsboerke stuurt dagelijks zo'n 170 vrachtwagens de baan op. Die leveren niet alleen aan winkels en horecazaken, maar ook nog steeds aan huis bij particulieren. De procedure die de ijsboeren daarbij volgden, was nogal omslachtig en tijdrovend.

OKI Systems Belgium levert nu 170 printers voor het Tielense wagenpark. De voertuigen worden uitgerust met een server die in verbinding staat met de centrale in Tielen. Elke chauffeur heeft ook een handcomputer waarop hij bestellingen kan noteren. De bestelbon, en later zelfs de factuur, kan hij onmiddellijk uitprinten.

Het voordeel van dit nieuwe systeem is dat de hoofdzetel in Tielen steeds weet waar de chauffeurs op de baan zitten. Dat kan nuttig zijn bij dringende bestellingen, zodat de dichtstbijzijnde leverancier de benodigde ijswaren razendsnel kan aanbrengen. In de toekomst voorzien IJsboerke en OKI Systems zelfs de mogelijkheid dat klanten online kunnen bestellen.

.

Nu in het nieuws