Openingsvuurwerk 50 jaar Atomium live te volgen op het internet

Print
De website van het Atomium zal vanaf maart 2008 worden uitgebreid met een speciale verjaardagsblog, waarop ook het openingsvuurwerk van de festiviteiten naar aanleiding van de 50ste verjaardag van het bouwwerk live zal te volgen zijn. Dat werd donderdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie waar een paar aanvullingen op het feestprogramma werden uitgelegd.
Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het Atomium zijn er tussen 17 april en 19 oktober 2008 tientallen activiteiten en evenementen gepland in en rond het gebouw op de Heizel. Het volledige programma van 'Brussel Plezier/Bruxelles Bonheur' werd in november al voorgesteld. Donderdag gaf de voorzitter van het Atomium Henri Simons meer uitleg bij het volledig afgewerkte programma.

De meest opvallende nieuwigheid is de uitbreiding van de site van het Atomium met een nieuwe blog: Tele-Atomium. Daarop zullen vanaf maart 2008 video's, allerlei films en filmfragmenten en interviews te zien zijn die betrekking hebben op de festiviteiten. "Tele-Atomium zal op post zijn bij alle evenementen van de verjaardag", aldus Simons.

Bovendien zal ook het openingsvuurwerk van 17 april vanaf 22.15 uur live te volgen zijn op de site www.atomium.be.
Nu in het nieuws