Dr. Phil struikelt over uitzending reportage Britney - Video

De bekende Amerikaanse televisiedokter, Dr. Phil, verkeert in een lastig parket nadat hij een reportage wilde uitzenden over de psychologische problemen van Britney Spears. Hij werd door de tabloids teruggefloten omdat hij Spears' miserie zou uitbuiten.

bsouffreau

BR>

Phil McGraw, alias Dr. Phil, was op ziekenbezoek bij Spears toen ze onlangs in het ziekenhuis werd opgenomen nadat ze instortte. Spears moest haar kinderen aan haar ex toevertrouwen en dat wilde ze niet. De politie voerde haar uiteindelijk naar een psychiatrische instelling af.

McGraw ging afgelopen week naar het bewuste ziekenhuis. Naar eigen zeggen had de moeder van de popdiva dat gevraagd. Maar volgens de Amerikaanse media werd Dr. Phil door Spears naar buiten gewerkt toen hij de kamer betrad.

De psychiater en TV-ster wilde deze week zijn show wijden aan Spears. "Zij heeft hulp nodig", is zijn vaststelling. Maar al snel kwam Dr. Phil op zijn voornemen terug. De moeder van Spears zou de dokter gevraagd hebben om de uitzending af te gelasten. Bovendien kreeg hij af te rekenen met kritiek dat hij van Spears' miserie wil profiteren om hoge kijkcijfers te halen. Hij zou niet geloofwaardig zijn.

De dokter richt nu zijn pijlen op de media. Zij zouden Spears opjagen en verantwoordelijk zijn voor de problemen die ze nu heeft. "De tabloids wachten op de volgende keer dat ze instort. Zij stalken haar en tegelijkertijd willen ze niet dat ik haar help, dat ik haar samen met haar liefhebbende familie breng."

Hij ging verder door te benadrukken dat Spears nood heeft aan degelijke verzorging. "Ik heb geen spijt dat ik dat probeer te bewerkstelligen."

Dr. Phil op ET op You Tube: