Dr. Phil ontfermt zich over Britney Spears

Hoewel voorzien was dat ze langer in observatie zou blijven, heeft Britney Spears (26) het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles verlaten. Ze werd langs een achterpoortje buitengesmokkeld door televisiepsycholoog Dr Phil.

ssimons

BR> Woensdag zal ze in zijn talkshow haar versie geven van wat er vorige donderdagnacht in haar woning is gebeurd.

Volgens Spears’ ex-man Kevin Federline (29) heeft Britney hem toen telefonisch voorgesteld de voogdij over hun zoontjes af te kopen. Hij zou 70 miljoen euro krijgen als hij Jayden James (1) en Sean Preston (2) niet meer zou opeisen.

Toen daarop nog een aantal vreemde telefoontjes volgden, verwittigde Kevin de politie. Hij beweerde bang te zijn dat Britney de kinderen zou doden met het Berettapistool dat hij haar als verjaardagsgeschenk had gegeven.

De popprinses bleek duidelijk onder invloed en werd afgevoerd. Volgens sommige bronnen is inmiddels gebleken dat zij geen drugs had ingenomen, maar dat ze bijna haar hele apotheekkastje had doorgespoeld met een cocktail van wodka, hoestsiroop en Red Bull.

Uit vrees dat ze zelfmoord zou plegen, werd Britney in het ziekenhuis speciaal bewaakt. In een spoedzitting heeft een rechter de kinderen inmiddels aan Kevin Federline toegewezen. Op 14 januari volgt een definitief vonnis over het hoederecht.

Voor Britney ziet het er allemaal niet zo denderend uit. Zou Dr. Phil, een bekend tv-psycholoog, haar eindelijk weer op het juiste pad krijgen?