Nog drie jaar ‘De Pfaffs’ op VTM

“Ik heb groot nieuws”, kondigde Jean-Marie Pfaff gisteren aan in Blik, “we zijn met VTM overeengekomen om zeker nog drie nieuwe seizoenen van ‘De Pfaffs’ te maken. Fantastisch toch dat VTM ons opnieuw zo’n langdurig cotract heeft aangeboden. Zeker in een tijd dat veel programma’s al na één seizoen worden afgevoerd. Dat is het bewijs dat men nog in ons gelooft.”

ssimons

BR>

Aanvankelijk werd de soap in de loop van 2007 geschrapt. “Niet dat we niet meer zouden scoren of dat VTM van ons af wou”, verzekert Pfaff, “wij hadden zelf gevraagd om te stoppen. Je mag niet vergeten dat we er toen een slopend seizoen van 43 afleveringen op zitten hadden. We waren gewoon moe.”

Voor de zesde reeks, die in februari 2008 van start gaat, is al gefilmd bij de geboorte van Lindseys dochtertje Fay. Ook waren er camera’s op het verjaardagsfeest van Kelly (30), die – ook al in februari – een kledingwinkel opent met haar vriendin Iske. Verder wordt de huizenjacht van Debby en Nicolas hoogstwaarschijnlijk een rode draad in de serie, want die komen terug in Brasschaat wonen.

“Ik riep al jaren dat deze omgeving beter was voor hun kinderen”, zegt oma Carmen.