Handafdrukken Will Smith vereeuwigd in Hollywood

De Amerikaanse acteur Will Smith heeft zijn handafdrukken achtergelaten in Hollywood. Ze schitteren naast de afdrukken van filmlegendes zoals Humphrey Bogart, John Wayne en Marilyn Monroe.

Belga

In aanwezigheid van zijn vriend Tom Cruise, heeft de 39-jarige Smith zijn handen en schoenen gedrukt in een bad van verse cement in Grauman's Chinese Theatre, een van de historische filmzalen in hartje Hollywood. In de hal van dit filmtheater lieten al vele sterren hun voet- en handafdrukken achter.

"Ik ben trots, vereerd en mijn hart klopt in mijn keel. Ik ben deze gevoelens niet gewend", bekent Will Smith, gehuld in een grijs kostuum met zwarte das en enorme diamanten aan zijn oren.

Will Smith, die in 2002 twee oscarnominaties ontving voor "Ali" en in januari 2007 een voor "The Pursuit of Happiness", werd tijdens de ceremonie vergezeld van zijn echtgenote Jada en de kinderen.

Will Smith is bekend geworden als Will in de televisie-sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air. De acteur brak in Hollywood door met de actiefilm "Bad Boys" (1995). Later boekte hij nog succes met "Independence Day" (1996), "Men In Black" (1997) en "Hitch" (2005).

Zijn nieuwste film "I Am Legend" verschijnt binnenkort in de filmzalen.