Jean-Marie Pfaff voetbalt met honden in Groot Antwerps Wintercircus

Print
Tijdens de kerstvakantie wordt de Antwerpse Lotto Arena omgevormd tot een heuse circustent. Elke vakantiedag staan er voorstellingen op het programma van het "Groot Antwerps Wintercircus". Een van de circusartiesten van dienst is Jean-Marie Pfaff, die een partijtje voetbal zal spelen met een stel honden.
Het Groot Antwerps Wintercircus presenteert een internationaal en klassiek circusprogramma. Volgens de organisatoren wordt het een "wervelend en gevarieerd spektakel" met onder meer spannende en sensationele acts, afgewisseld met optredens van clowns en kolderieke acts.

Tijdens het Groot Antwerps Wintercircus kunnen de bezoekers tal van internationale circusartiesten aan het werk zien. Zo zijn eronder meer de clowns George Alexis & Partners uit Spanje, het achtkoppige acrobatenteam Cherifian Troupe uit het Marokkaanse Tanger en de Franse magiër Magic Cheddadi. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de zeskoppige band van het Zweedse circus Brazil Jack.

De voorstellingen lopen van zondag 23 december tot en met dinsdag 1 januari. Er vinden in totaal 19 voorstellingen plaats. Tickets kosten tussen 16 en 40 euro voor volwassenen en tussen 8 en 20 euro voor kinderen. Meer info op www.wintercircus.be

.

Nu in het nieuws