Stallone heeft een Death Wish

Print
Acteur-regisseur Sylvester Stallone gaat allicht een remake draaien van "Death Wish", een film uit 1974 met Charles Bronson in de rol van een wraakengel.
Dat schrijft maandag het vakblad Daily Variety. De nu 61-jarige voormalige 'Italian stallion' zou zowel de prent regisseren als de eerste acteursviool spelen. In de film zoekt het hoofdpersonage wraak/gerechtigheid nadat zijn vrouw en dochter door booswichten seksueel zijn misbruikt.

Van "Death Wish" werden, telkens met Bronson in de hoofdrol, vier sequels gemaakt. De laatste kwam uit in 1994. Volgens Variety is niet uitgesloten dat Stallone en MGM, mits ze het eens worden, aan een nieuwe reeks Death Wishes beginnen.

Sylvester Stallone, die in de jaren zeventig en tachtig aan de box-office zijn gewicht in goud waard was (met drie Rambo's en iets meer Rocky's), zorgde vorig jaar voor een opmerkelijke comeback: zijn Rocky 6 bracht wereldwijd 150 miljoen dollar in het laatje, een zesvoud van de productiekosten. Onlangs draaide Sly ook nog een vierde Rambo.
Nu in het nieuws