Video dodelijke schietpartij in Venezuela duikt op

Print
Afgelopen weekend werd in de Venezolaanse hoofdstad Caracas een optreden van de bekende DJ Carl Cox brutaal verstoord door een schietpartij. Vier jongeren werden gedood, negen werden naar het ziekenhuis afgevoerd. Een video van het drama staat online.
BR>
De DJ was net aan zijn optreden begonnen toen een aantal schoten weerklinken. Op de video heeft het onverwacht geluid veel weg van zeer luide voetzoekers. De DJ is zich van geen kwaad bewust en speelt rustig verder, maar even later wordt hij op de hoogte gebracht en gaat de muziek uit. Intussen klinkt het gekrijs van het publiek steeds luider. Volgens ooggetuigen liep iedereen door elkaar en heerste er chaos.

Wie geschoten heeft en waarom is onduidelijk. Maar volgens berichten op diverse internetfora zijn vier mensen gedood. Negen mensen werden met verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De schietpartij had zaterdagnacht plaats in een discotheek in de Venezolaanse hoofdstad Caracas.

Een VJ filmde de chaotische scene en plaatste de film op het internet. Op de schokkende beelden is te zien hoe Cox zijn set stillegt en de cameraman de chaos op de dansvloer filmt. De video stond een tijdlang op internet, maar is door YouTube verwijderd.
Nu in het nieuws