Paul McCartney eist volledig hoederecht over dochter

Print
Sir Paul McCartney eist het volledige hoederecht over zijn vierjarige dochter Beatrice met Heather Mills. De ex-Beatle maakt zich grote zorgen om de mentale ingesteldheid van zijn voormalige echtgenote.
Vorige week haalde Mills in een tv-interview zwaar uit naar de Britse pers, die haar sinds haar scheiding van McCartney onheus zou behandeld hebben. Het voormalige model onthulde dat ze zelfmoordplannen heeft gehad en dat ze regelmatig doodsbedreigingen ontving.

Paul McCartney vreest dat Mills de pedalen volledig kwijt is en dat hun dochter Beatrice het slachtoffer kan worden van Mills' labiele gedrag. "Paul vindt dat Heather hulp nodig heeft. Ze beweert dat haar leven in gevaar is. Als dat zo is, loopt ook Beatrice gevaar en moet ze bij haar vader zijn", vertelt een vriend van McCartney in de Britse tabloid News of the World.

"Paul is enorm begaan om zijn dochtertje. Hij vindt dat hij geen andere keuze heeft dan het volledige hoederecht op te eisen." Het gescheiden stel was eerder overeengekomen dat hun dochter voornamelijk bij Mills zal wonen en dat McCartney bezoekrecht heeft.
Nu in het nieuws