Wendy trouwt (nog) niet met Franske

Het huwelijk van Wendy van Wanten met Frans van Coppenolle van 16 november aanstaande gaat niet door. Is de liefde tussen de twee tortelduifjes over, of is er sprake van een wel uitgekiende mediastunt?

bsouffreau

BR>

Beiden houden de lippen stevig op mekaar over de nieuwe verwikkelingen in hun romance. ‘Franske’ wou enkel kwijt dat de kwestie uitgebreid aan bod zal komen in hun docusoap, waarvan aanstaande zondag een nieuwe jaargang start bij VTM. Het lijkt er echter op dat het uitstellen van de festiviteiten eerder bedoeld is als extra verhaallijn voor het programma. “Ons huwelijk is alleen maar uitgesteld. Er zijn zeker nog plannen om de trouw later te laten doorgaan”, benadrukt Frans aan de telefoon.

VTM speelt het spel uiteraard ernstig mee: “Het was een donderslag bij heldere hemel. Maar wij respecteren de beslissing van Wendy en Frans. Wij hebben ons niet te bemoeien met hun levenskeuzes. Dit is wel de meest verrassende wending die we ooit hebben meegemaakt”, aldus programmadirecteur Jan Segers in een mededeling.

En filmmaker Rob van Eyck, bekend van de cultklassiekers Afterman en Blue Belgium, speelt handig in op het hete nieuws: “Het huwelijk mag uigesteld zijn”, zegt Van Eyck, “de première van mijn kortfilm Berncastel is dat niet. Wendy speelt daarin een vrouw die zich na een afgesprongen romance in haar Porsche te pletter rijdt...”

De film zal te downloaden zijn via www.belgiancult.be, vanaf december.

ToVe

Nu in het nieuws