Zes maanden na verdwijning Maddie doen McCanns nieuwe oproep

Exact zes maanden na de verdwijning van hun dochtertje Madeleine doen de ouders McCann een nieuwe oproep aan alle mogelijke getuigen. "We geloven er nog altijd in dat Maddie ergens is en dat ze op een dag bij ons terugkomt", aldus moeder Kate McCann.

Madeleine McCann verdween op 3 mei uit het vakantieappartement van het gezin in het Portugese Praia da Luz toen zij samen met haar broertje en zusje was achtergebleven in het appartement terwijl de ouders enkele honderden meters verderop dineerden met vrienden.

"Zes maanden is een lange periode voor een klein meisje om gescheiden te zijn van haar familie", aldus de moeder. "Madeleine is een fantastische persoon en verdient een leven vol liefde en voorspoed. Haar plaats is dus bij haar familie."

Volgens de McCanns is er ergens iemand die weet waar Maddie is. "Die man of vrouw heeft de mogelijkheid om vreugde te brengen in ons gezin en tegelijkertijd vrede te krijgen met zichzelf. Als u ook maar de minste informatie heeft over de verdwijning van Maddie, of de plaats waar ze zich bevindt, laat het ons alstublieft weten", aldus Kate McCann.

Nu in het nieuws