Boskamp niet geslaagd voor trainersdiploma

Dinsdag werden op de bondszetel de diploma's uitgereikt aan de trainers die geslaagd waren voor het examen om een UEFA Pro-licentie te behalen.

Belga

Bij de laureaten onder andere KV Mechelencoach, Peter Maes en hulptrainer van Lierse, Eric Van Meir. Kenneth Brylle en Johan Boskamp hebben een herexamen.

Waren geslaagd in eerste zittijd: Guido Brepoels, Marc Brys, Fuat Capa, Rudi Cossey, Wim De Corte, Bart De Roover, Peter Maes, Paul Mortier, Mario Notaro, Raphaël Quaranta, José Riga, Yves Sterneels, Yves Van Borm, Ronny Van Geneugden en Eric Van Meir.

Waren niet geslaagd en moeten terugkomen voor de tweede zittijd: Johan Boskamp, Kenneth Larsen Brylle, Jacques Muller en Eddy Raymaekers.

De cursisten moesten in totaal zo'n 240 uur les volgen. De lessen waren zowel gericht op theorie als op praktijk. Er werden ook stages naar het buitenland georganiseerd, één in Griekenland, naar het Olympiakos van Trond Sollied, een andere naar Olympique Lyon. In de examenjury zetelden Michel Sablon, Paul Van Himst, Jean-François de Sart, André Van Maldegem, Bob Browaeys en Marc Marchal.