Stille mars voor slachtoffers Marollenmoord

Een honderdtal jongeren zijn dinsdag in een stille mars door Brussel gestapt om de slachtoffers van de drievoudige Marollenmoord te herdenken.

Tien dagen geleden werden de drie, François-Xavier Storme (48), zijn vrouw Caroline Van Oost (48) en hun 22-jarige dochter om het leven gebracht in hun stoffenwinkel in de Kapucijnenstraat in Brussel.

Vrienden en familieleden zijn om 13.45 uur vertrokken aan het Albertinaplein en zijn aan de woning van het koppel gestopt. Daar hebben ze een minuut stilte gehouden. Dan zijn ze verder gegaan naar de winkel, de plaats van de drievoudige moord. Op die plek werden bloemen neergelegd door vrienden en familieleden.

Op het Vossenplein lieten ze ballonnen op. Daar verliet een tiental jongeren het plein om te wijzen op de onschuld van Léopold Storme, de zoon van het koppel en de enige verdachte die opgepakt werd in het kader van de drievoudige moord.

De begrafenis van Caroline Storme en haar ouders vinden woensdag plaats. Volgens het parket van Brussel kan Léopold Storme de begrafenis niet bijwonen.

Nu in het nieuws