Paris Hilton is nu al vrij

Paris Hilton is vanochtend vrijgelaten uit de gevangenis waar ze sinds zondagavond opgeloten zat. Dat beweren bronnen binnen de Century Regional Detention Facility in Los Angeles in de Britse krant The Sun.

ksleurs

BR>

De steenrijke hotelerfgename moest eigenlijk 23 dagen in de cel blijven voor het rijden onder invloed en zonder rijbewijs, maar mocht nu al vroeger de gevangenis verlaten. Haar straf werd al eens gehalveerd van 46 naar 23 dagen. "Paris kan nu al vrijkomen wegens goed gedrag," zegt een medewerker van de instelling.

Paris (26) zat sinds zondagnacht in de gevangenis. Ze zat 23 uur per dag in een piepkleine cel. Ze koos hier naar verluidt voor om zichzelf te beschermen tegen gewelddadige medegevangenen. Naar verluidt weende ze de voorbije dagen tranen met tuiten.

De blondine zal nu, 'omwille van medische redenen', de rest van haar straf thuis uitzitten, onder elektronisch toezicht.

"Paris is geschikt bevonden om haar straf verder thuis uit te zitten, maar dan wel onder elektronisch toezicht", meldt de woordvoerder van de gevangenisdirecteur. "Ze heeft een enkelband omgekregen en zal 40 dagen thuis moeten blijven".

Nu in het nieuws