Kent u iemand die vastzit op de luchthaven van Charleroi?

Print
De directie van de luchthaven van Charleroi (BSCA) vraagt de passagiers om vandaag/vrijdag niet naar de luchthaven te trekken.
Alle vluchten zijn er door de staking geschrapt. Sinds donderdag is er een infolijn. Passagiers kunnen terecht op 016/27.10.06 of op de site van de luchthaven (www.Charleroi-airport.com).

BSCA raadt de passagiers aan contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij over de terugbetalingsmodaliteiten.

De vakbonden blokkeren de luchthaven sinds 05.00 uur vrijdagochtend. De 24 vluchten -12 vliegtuigen die moesten opstijgen en 12 die moesten landen- zijn geannuleerd. Ryanair had gisteren/donderdag al het merendeel van zijn klanten verwittigd.

De bonden protesteren tegen de plannen van Waals minister van Transport André Antoine om de veiligheid van de luchthavens in handen te geven van de privésector. Een ontmoeting was vandaag/vrijdag gepland en acties waren mogelijk vanaf 15.00 uur. Maar die actie is dus vervroegd.

Ook op de luchthaven van Luik-Bierset heeft het personeel sedert 8.30 uur het werk neergelegd. Vrijdag zijn in Bierset drie vluchten voorzien. De vlucht van 10 uur is op dit ogenblik geschrapt.

Kent u iemand in uw familie- of vriendenkring die vastzit op de luchthaven van Charleroi?
Stuur ons via deze link een mail met contactgegevens.

.

Nu in het nieuws