'Prins William niet klaar voor het huwelijk'

Print
De Britse prins William (24) heeft zijn hart uitgestort bij een "mysterieuze blondine" in een nachtclub. Hij vertelde haar dat hij nog niet klaar is voor het huwelijk, zo vertelt de vrouw in het boulevardblad The Sun.
Hij heeft het nog moeilijk met de breuk met zijn vriendin Kate Middleton (25), zou zo de prins de vrouw in nachtclub Mahiki verteld hebben. "Maar ik wen aan het leven als single en wil genieten", klonk het.

Sinds midden april bekend werd dat Kate en William uit mekaar gingen, speculeren de Londense kranten over wie de volgende vriendin van de Britse troonopvolger wordt.

Het roddelblad "Grazia" meent te weten dat Kate en William hun relatie beëindigd hebben omdat ze te vroeg werden ingenomen door het paleis. De koninklijke familie zou plannen voor hun toekomst gemaakt hebben, zonder hen iets te vragen. Zo zou de verloving van het paar op 1 juli worden aangekondigd na het gedenkconcert voor de verongelukte prinses Diana in het Wembleystadion. Het is dan tien jaar geleden dat de prinses om het leven kwam.
Nu in het nieuws