Udo gaat scheiden

Print
De Vlaamse popzanger Udo Mechels (30) gaat scheiden van zijn echtgenote Liesbeth. “Het was een bijzonder moeilijke en pijnlijke beslissing, maar Liesbeth en ik gaan voortaan elk onze eigen weg. Vooreerst geven we elkaar alle tijd om de breuk alleen te verwerken, maar we verliezen elkaar zeker niet uit het oog,” zegt Udo.
BR>
Udo en Liesbeth leerden elkaar een dikke tien jaar geleden kennen in de jiu-jitsuclub in Zaventem. Van de tatami ging het naar de huwelijksboot, maar die is nu dus zinkend. Het koppel heeft geen kinderen en gaat in vriendschap uit elkaar.

“Een huwelijk beëindigen, is een moeilijk en emotioneel proces,” heet het. “We willen dat proces in alle sereniteit afronden.”

Udo Mechels, een Brabander met Limburgse roots, won de zangtalentenjacht ‘X-Factor’ op VTM in 2005. Hij bracht sindsdien een succesvol album uit en scoorde hits als ‘Isn’t It Time’ en ‘Eyes Of A Stranger’. Begin dit jaar won Udo nog de liedjeswedstrijd ‘Zo Is Er Maar Eén’ met zijn vertolking van Will Tura’s ‘Ik Mis Je Zo’, dat binnenkort op single uitkomt.
Nu in het nieuws