Simons en Van Buyten uitgeschakeld in Champions League

Print
In de woensdag gespeelde wedstrijden van de kwartfinales in de Champions League ondergingen PSV Eindhoven, met Timmy Simons, en Bayern Muchen, met Daniël Van Buyten, de wet van de sterkste. Liverpool en AC Milaan plaatsten zich, net zoals Chelsea en Manchester United dinsdag al, voor de halve finales.
Op Anfield Road plaatste Liverpool zich met met een zuinige 1-0 zege ten koste van PSV Eindhoven. De club van Rode Duivel Timmy Simons, deze keer een hele wedstrijd op het middenveld, moest thuis ook al een 0-3 nederlaag incasseren. De ploeg uit de Nederlandse lichtstad voetbalde zeer weinig kansen bij elkaar en de jonge Marcellis kreeg een rode kaart in de 64e minuut. Enkele minuten later scoorde Peter Crouch het enige doelpunt van het duel. Liverpool is de derde Engelse club in de halve finales.

Onze andere Rode Duivel in de kwartfinales kon zich met Bayern München tegen AC Milaan evenmin kwalificeren. Daniël Van Buyten kreeg na 27 minuten een schot van de Nederlander Clarence Seedorf door de benen. De Italiaanse goalgetter "Pipo" Inzaghi verdubbelde de score op assist van dezelfde Nederlander, die al met drie clubs de Champions League won. In de heenwedstrijd scoorde Van Buyten, heel de wedstrijd in de verdediging, nog twee keer (2-2).

In de halve finales (heen: 24/25 april, terug 1/2 mei) nemen Chelsea en Liverpool het in een Engels onderonsje tegen elkaar op. Manchester United staat tegenover AC Milaan.
Nu in het nieuws