AXA Belgian Masters krijgt een tweede editie

Print
Na een geslaagde eerste editie komt er een nieuwe AXA Belgian Masters in 2007. Dit exhibitietennistoernooi, waaraan uitsluitend de zes beste Belgische mannen deelnemen, zal plaatsvinden van 9 tot 11 november in de Gentse Topsporthal. Dat meldt de organisatie woensdag.
"De eerste editie heeft veel energie en duizenden uren voorbereiding gekost maar het resultaat was om trots op te zijn en overtrof mijn verwachtingen", zegt organisator Dick Norman.
"Zowel spelers, sponsors en publiek waren heel tevreden. Alle spelers waren aangenaam verrast van de goede organisatie, mooie centercourt en de goede sfeer en nemen met plezier terug deel aan de tweede editie. Zo hebben Xavier Malisse, Kristof Vliegen, en beide broers Rochus al opnieuw toegezegd."

Aan de formule van vorig jaar wordt niet gesleuteld. De twee reekshoofden hebben terug een bye in de eerste ronde en komen pas op zaterdag in actie tijdens de halve finales.

Vorig jaar ging de overwinning in de eerste editie naar Xavier Malisse. Die haalde het toen in de finale van Kristof Vliegen.
Nu in het nieuws