Niets verhullende outfit voor Venus Williams

Print
MELBOURNE - Met haar spel kon Venus Williams dinsdag bij haar eerste optreden op de Australian Open nog niet echt imponeren, maar met haar kleding des te meer. In een weinig verhullend shirt maakte ze dinsdag haar opwachting tegen de Spaanse kwalificatiespeelster Maria Jose Martinez. Williams had drie sets nodig: 6-3, 2-6 en 6-0.
De ontwerpers van de kleding van de vrouwen lijken hun grenzen steeds verder te verleggen. De nieuwste outfit van Williams bestaat uit een topje in twee delen, dat zicht geeft op haar boezem. Gezien het gefrunnik aan het shirt moest ze duidelijk wennen aan de kledij. "Neen, ik heb dit niet zelf ontworpen", reageerde ze op een vraag tijdens de persconferentie na afloop. "Maar ik ben er blij mee en ik zal het zeker blijven dragen."

Haar zus Serena, die eenvoudig met 6-1 en 6-4 won van Janet Lee uit Taiwan, vertoonde zich in een eveneens weinig verhullend jurkje. Ook de Française Mary Pierce trok met haar roze topje de aandacht. "Het is leuk om al die nieuwe kleurrijke kleding te zien", vond de winnares van de laatste editie van Roland Garros, die in Melbourne de Oostenrijkse Sylvia Plischke met 6-1 en 6-3 klopte. "We hebben nu op de baan de mogelijkheid onze persoonlijkheid te laten zien."
Nu in het nieuws