Q-Music schenkt elke dag auto weg

Print
De radiomakers bij Q-Music zitten nooit om een stunt verlegen, maar volgende maand overtreffen ze zichzelf. Van 1 tot en met 31 maart maken ze iedere dag een luisteraar blij met een kleine stadsauto, een Lancia Ypsilon.
BR>
Q-Music heeft een rijkgevuld verleden met stunts en spectaculaire acties. Denk maar aan ‘Q betaalt je lening af’, ‘De Cabriokraan’, ‘Het Geluid’ of ‘Het Q-ijsblok’.

“Onze vorige grote stunt was de afbetaling van een huis van een luisteraar, een actie met een waarde van 150.000 euro. Deze keer verdubbelen we de inzet: 31 auto’s van 11.000 euro per stuk,” zegt Erwin Deckers.

“Onze luisteraars verwachten altijd meer. Het idee is eind vorig jaar ontstaan tijdens een brainstormsessie. Een normale mens zou denken dat het onmogelijk is, maar net daarom wilden we het toch verwezenlijken. Autofabrikant Lancia zag het zitten om enkele auto’s weg te geven. Toch moesten ze even slikken toen ze het exacte aantal hoorden.”

Terwijl de aarde verder opwarmt, geeft Q-Music wel 31 auto’s weg. Was het niet beter om 310 treinabonnementen in de prijzenschaal te gooien?
“Daar heb je een punt. Misschien een idee voor een volgende actie,” besluit Deckers.

.

Nu in het nieuws