Anna Nicole Smith wordt begraven in Bahama's

De op 8 februari overleden ex-playmate Anna Nicole Smith wordt begraven in de Bahama's. Dat heeft de voogd van het vijf maanden oude dochtertje van Smith donderdag bepaald, nadat een rechter in Florida de beslissing in zijn handen had gelegd.

AP Ned

De rechter moest een uitspraak doen, omdat Smith' moeder wilde dat haar dochter, met wie ze in onmin leefde, in Texas zou worden begraven en Smith' vriend, Howard Stern, dat ze in de Bahama's zou worden begraven. De voogd van Smith' dochtertje Danielynn is de advocaat Richard Milstein.

Nadat hij had gezegd dat Milstein moest bepalen waar Smith wordt begraven zei de rechter huilend wel te hopen dat ze in de Bahama's begraven zou worden, naast haar zoon Daniel, die vlak na de geboorte van zijn zusje plotseling overleed. "Ik wil dat ze samen zijn", aldus een snikkende rechter.

Een rechter in Californië moet nog uitspraak doen over de vraag wie de vader van Danielynn is. Volgens de geboorteakte is dat Stern, maar Smith' ex-vriend Larry Birkhead zegt dat hij de vader is.

Nu in het nieuws