'Bonnie en Clyde' plegen reeks overvallen

Print
Een weggelopen drugsverslaafd meisje van 15 jaar, heeft samen met haar 27-jarige verslaafde vriend een reeks overvallen gepleegd.
BR> Winkels in de Oost-Vlaamse plaatsen Berlare, Zaffelare, Vurste en het Antwerpse Schilde kregen de twee al over de vloer. Het duo wordt ondertussen al de nieuwe Bonnie en Clyde genoemd.

F. A. liep op zes december weg uit een instelling in Sleidinge. Op 15 december, werd een opsporingsbericht verspreid. Diezelfde dag stapte het meisje rond sluitingstijd lingeriezaak Sweetie Lingerie in Berlare binnen.
Wat later kwam een man binnen, meer dan waarschijnlijk haar vriend Kevin Lammens. Die haalde een pistool tevoorschijn en eiste de inhoud van de kassa. Geweld gebruikten de twee niet, na de overval vluchtte het koppel weg in een klaarstaande wagen.

Vorige week woensdag kreeg ook schoenenhandel Pasquali in Zaffelare het duo over de vloer. De eigenares werd bedreigd met een pistool en de jonge overvalster liep met een paar honderd euro buit weg.

Het Dendermondse gerecht vraagt de winkeliers om zeker geen verzet te plegen. De reactie van het drugsverslaafde duo is immers onvoorspelbaar.
Nu in het nieuws