Dina Tersago en Wim Gevaert nu ook echt koppel

In ‘Wie zoekt de man van Wendy?’ helpt ze Wendy van Wanten zoeken naar een nieuwe man. Zelf hoeft Dina Tersago niet meer te zoeken want sedert enkele weken vormt ze een koppel met Wim Gevaert, haar danspartner uit ‘Sterren op de dansvloer’.

ssimons

BR>

Het klikte al meteen tussen hen tijdens het wekenlange dansavontuur eerder dit jaar. Dina en Wim werden meteen gevraagd voor dansdemonstraties. Tijdens de zomer dansten ze in ‘VTM Live’, de openluchtshow aan de kust. Ze werden vaak samen gezien en ging vaak samen eten, waardoor geregeld geruchten opdoken dat ze samen nog wat meer deden dan dansen. Nu heeft Dina’s manager Rik Tubbax bevestigd dat ze een koppel zijn.

Dina had eerder een relatie met Matthias Coppens en met de regisseur van ‘Château Bravoure’, het programma dat ze in Limburg presenteerde.

Wim Gevaert nam met zijn danspartner Inge Hansart deel aan internationale danscompetities. Vorig jaar stonden ze 45ste op de wereldranglijst. Inge was in ‘Sterren op de dansvloer’ partner van Gène Bervoets, die als eerste geëlimineerd werd. Dina en Wim wonnen de wedstrijd.