Evi Hanssen sluit exclusiviteitscontract bij VMM

De komende drie jaar werkt Evi Hanssen alleen nog voor de commerciële zenders VTM en KANAALTWEE. Daarover bereikten zij en de Vlaamse Media Maatschappij een akkoord, zo kondigt de VMMa woensdag aan.

Belga

Vanaf vrijdag 8 september presenteert Evi "Expeditie Robinson", de realityreeks die oorspronkelijk op VT4 te zien was, daarna verhuisde naar KANAALTWEE en nu op de VTM-kijker wordt losgelaten. Dit najaar is ze ook nog te zien als gastvrouw van de show "Just the Two of Us", waarin acht bekende landgenoten zonder zangervaring met een professionele zanger of zangeres aan een muzikaal avontuur beginnen.

Evi Hanssen heeft naar eigen zeggen voor VTM en KANAALTWEE gekozen omdat ze het de beste omgeving vindt om haar televisiepersoonlijkheid verder te ontplooien. "Ik voelde mij daar meteen thuis", luidt het. "De contacten verlopen vlot en direct, je weet meteen bij wie je terechtkan." Jan Segers, programmadirecteur van de VMMa, noemt Hanssen "een straffe madam, met een hoge X-Factor".

Evi Hanssen maakte haar televisiedebuut bij TMF en werkte later nog voor Sporza. Recent nog was ze te zien als presentatrice van het survivalprogramma "71° Noord" en was ze een van de danslustige bv's in "Sterren op de Dansvloer".