Geen stormloop voor Madonna track suit bij H&M

De verkoop van het door Madonna ontworpen track suit bij de Zweedse kledingketen Hennes & Mauritz verloopt goed, maar er is geen sprake van een stormloop. Dat zegt H&M-woordvoerster Marianne Neirinx woensdag.

Belga

"Het trainingspak is zeker nog niet uitverkocht. Er is nog een grote stock en eind deze week komt er een nieuwe lading in de winkels," klinkt het. Het gaat om een track suit dat door Madonna zelf is ontworpen in overleg met de ontwerpers van H&M. Madonna draagt het pak backstage tijdens haar Confessions-wereldtournee.

Het loopt dus niet bepaald storm voor het trainingspak van Madonna. Dat was wel het geval bij de designercollecties die H&M de voorbije jaren aanbood. Voor een item van topontwerpers als Stella McCartney of Karl Lagerfeld stonden de klanten voor openingstijd aan te schuiven voor de H&M-vestigingen. "De designercollecties zijn echter een heel ander gegeven dan dit Madonna-pak," zegt Neirinx. "Het gaat hier slechts om één trainingspak. In de designercollecties zitten er verschillende kledingstukken en accessoires."