Gokje wagen op aantal ontsnappingen uit Belgische gevangenissen?

Bezoekers van gokwebsite Betway.com kunnen een gokje wagen over het aantal gedetineerden dat tussen 4 september en 31 december 2006 zal ontsnappen uit de Belgische gevangenissen. De quoteringen zijn 9,00 (niemand ontsnapt), 1,70 (tussen 1 en 5 ontsnappingen) en 2,20 (6 ontsnappingen of meer).

Belga

"Het is vrij onwaarschijnlijk dat er niemand meer ontsnapt, dus geven we aan deze optie de hoogste quotering," zegt de goksite in een mededeling.

De weddenschap kreeg de titel "Opendeur in belgische gevangenen" en werd gelanceerd naar aanleiding van de ontsnapping van 28 gedetineerden uit de gevangenis van Dendermonde in de nacht van 18 op 19 augustus en de ontsnapping van 2 gevangenen uit de gevangenis van Verviers op 21 augustus. Woensdagochtend had nog niemand zich aan de weddenschap gewaagd.

Betway.com biedt de ludieke weddenschap aan in samenwerking met P-Magazine om duidelijk te maken dat er naast sportweddenschappen ook weddenschappen bestaan over verrassende onderwerpen die zich richten tot een ruim publiek.