Delhaize België lanceert eigen gsm-herlaadkaart

Delhaize lanceert in samenwerking met gsm-operator Mobistar de gsm-dienst Mobile-plus, met herlaadkaarten ter waarde van 5 en 15 euro. In de ruim 650 verkooppunten van Delhaize België kan de klant deze herlaadkaarten kopen. Dat hebben beide partijen woensdag aangekondigd.

Belga

Met Mobile-plus kunnen de klanten bellen naar vaste en mobiele netwerken, zo luidt het, zowel tijdens piek- als daluren aan 0,20 euro per minuut. Een sms versturen kost 0,10 euro per sms. Er is geen abonnements- of connectiekost en de starterskit kost 8 euro (waarvan 3 euro gratis belwaarde). Klanten kunnen ook hun bestaande telefoonnummer behouden.

"Het volledige aanbod is bijzonder aantrekkelijk geprijsd en biedt de laagste tarieven op de markt", zegt Delhaize België. De starterskit en de herlaadkaarten zijn verkrijgbaar in alle Delhaize supermarkten, bij AD Delhaize, Proxy Delhaize, City Delhaize, Di en Cash Fresh-winkels in België.

Delhaize is niet de eerste supermarktketen die eigen gsm-diensten aanbiedt. In februari kondigde Carrefour Belgium aan dat de ruim vijfhonderd vestigingen van Carrefour en GB de prepaid gsm-dienst 1 Mobile gingen aanbieden. Vorige week verlaagde Carrefour de prijzen van de dienst tot dezelfde prijzen die Delhaize nu hanteert. 1 Mobile telt op dit moment zowat 40.000 klanten, goed voor bijna 2 miljoen oproepen en sms-berichten per maand. Carrefour is zelf een mobiele operator. Een herlaadkaart is er vanaf 4 euro.