Politie Antwerpen zoekt naar vermiste Raymond Peeters

De politie van Antwerpen is op zoek naar Raymond Peeters (56). Er werd een opsporingsbericht verspreid voor de man die sinds half augustus vermist is.

Belga

Peeters is de voormalige directeur van het brandwondencentrum van het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen en stond mee aan de wieg van Het Greet Rouffaerhuis in Merksem. Hij geldt als een van de belangrijkste deskundigen op het gebied van brandwonden in ons land.

Raymond Peeters nam begin vorig jaar ontslag als directeur van het brandwondencentrum. Eerder al stapte hij op uit het Greet Roufaerhuis na een conflict met Greet Rouffaer. Hij beloofde toen een eigen centrum voor brandwondennazorg op te richten. Na zijn ontslag uit het Stuivenbergziekenhuis kreeg Peeters een tijdje psychologische begeleiding. Nadien begon hij als clochard te leven. Enkele weken geleden schreef hij een neerslachtige brief aan zijn familie.

De politie vermoedt dat Peeters zich ophoudt in de buurt van het Rivierenhof in Deurne of in de omgeving van het Stuivenbergziekenhuis van Antwerpen. Hij heeft dringend medische hulp nodig. Wie hem gezien heeft, kan contact opnemen met de politie via 0800-91.119 of met een politiepost naar keuze.