19-jarige jongeman lichtgewond na steekpartij Antwerpen

Een 19-jarige jongeman uit Antwerpen is zondagochtend lichtgewond geraakt bij een steekpartij. Hij had het aan de stok gekregen met de broer van zijn liefje en diens vier vrienden.

Belga

De politie kon drie van de vijf jongeren oppakken. Ze worden in de loop van de dag voor de onderzoeksrechter geleid op verdenking van zware slagen. Dat meldt Guido Vermeiren van het Antwerpse parket.

De feiten speelden zich rond 4.30 uur af aan de Suikerrui in Antwerpen. De jongeman en zijn liefje (16) waren er haar broer (19) en zijn vrienden (19, 19, 21, 24) tegen het lijf gelopen. Om een nog onbekende reden kregen ze ruzie met elkaar, waarna het slachtoffer en zijn vriendin de benen namen.

De verdachten zetten de achtervolging in. Eén van hen stak de jongeman tweemaal in de linkerschouder. Hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en zal een dag arbeidsongeschikt zijn. Drie van de vijf verdachten werden opgepakt. De onderzoeksrechter heeft één man aangehouden. Zijn twee kompanen werden vrijgelaten.