Tweede kind Britney was ongelukje

De tweede zwangerschap van Britney Spears was niet gepland, zo heeft popster aan het Amerikaanse weekblad People laten weten. "Het gebeurde gewoon."

GPD

De 24-jarige Toxic-zangeres voegde er lachend aan toe dat ze zeker 'een tijdje zal wachten' tot ze aan een derde spruit begint.

Britney, die op dit moment acht maanden zwanger is en bovendien al moeder van de 11-maanden oude zoon Sean Preston, heeft het niet gemakkelijk met haar vrijwel aaneensluitende zwangerschappen.

Zwaar

"Het voelt alsof ik al tien jaar zwanger ben", aldus het popprinsesje, dat zegt zich door deze hectische periode heen te slaan door het advies van haar moeder in haar achterhoofd te houden en 'van dag tot dag' te leven.

De zangeres is gedurende haar tweede zwangerschap rond de twintig kilo aangekomen, maar is van plan die overtollige kilo's na de bevalling - Brit krijgt, net als de eerste keer, een keizersnee - kwijt te raken door zich aan een streng dieet en een strak trainingsschema te onderwerpen.

Maar tot haar nieuwe baby, van wie ze het geslacht naar eigen zeggen niet weet, het levenslicht ziet, ontzegt Britney zich niets.

Vooral ijs en chocola zijn haar zwakke plekken. "Ik kom 's nachts uit mijn bed en haal dan een hele grote chocoladereep, die ik vervolgens in de magnetron stop en daarna opeet", vertelt ze.

"Het lijkt ranzig maar het is zo bevredigend."